Koorbegeleidingen:

Ons orkest is beschikbaar voor koorbegeleidingen. Desgewenst kan de bezetting van het orkest uitgebreid worden met blazers of anders. Ons basistarief voor een begeleiding is 1000,- per project. Vraag een offerte op maat aan, afhankelijk van de te spelen werken, het aantal concerten en de specifieke wensen ten aanzien van de bezetting. Wij garanderen een goed voorbereid orkest van gevorderd niveau waarmee je je concert compleet maakt!


Privéconcerten of events:

Huur ons orkest in voor je eigen concert of optreden tijdens een event! De mogelijkheden zijn veelvuldig. Een optreden duurt minimaal een half uur. Dat kan zijn met of zonder begeleidend praatje of toelichting, met of zonder solisten, in strijkersbezetting (15 man orkest) of met toevoeging van blazers… etc.
Het is niet mogelijk om hier een vast tarief voor op te geven. Een offerte wordt altijd op maat gemaakt. Als het mogelijk is om het programma te laten overlappen met concerten die reeds op de agenda staan, kunnen we het ook voor privé-optredens zeer betaalbaar houden. Neem vrijblijvend contact op!